Info om Amager Skakskole

 

Juniorskak i Amager Skakforening

Amager Skakforenings juniorafdeling er for børn/unge i alderen 7 – 18 år, og vi spiller hver tirsdag kl. 17.00 – 18.30 i Prismen, Holmbladsgade 71, 2300 København S

Medlemskab koster 60 kr. om måneden, og det giver adgang til at spille med i skak-turneringer mod juniorspillere fra andre skakklubber. Endvidere modtager medlemmer skakbladet og får en masse sjove skakoplevelser og undervisning i klubben. Nye juniorer tilbydes 3 gratis prøveaftner.

Vi glæder os til at se dig!

Venlig hilsen

Sven Løntoft (Juniorskakleder)
Email: sven@skoleskak.dk
Telefon: 50 41 39 08

Christian Skibsted Petersen
Email: christianpetersen84@gmail.com
Telefon: 22 47 21 67

Nyhedsarkiv

Diverse partier fra juniorskak

Billeder fra juniorskak

 

Indbydelse til juniorgrandprixturnering

Lørdag den 21. januar kl. 10 – ca. 15

Turneringen afholdes på Amager Fælled Skole, Madskolen, Sundholmsvej 4.C

Billede til junior skak

Alle skoleskakspillere og juniorklubspillere er velkomne til årets første grandprix turnering som afholdes i samarbejde med Københavns Skakunion.

Ved grandprix turneringerne får man også point for at deltage, så jo flere turneringer, du er med i, jo bedre bliver det samlede resultat. Efter sidste turnering i foråret 2017 udregnes point i de forskellige aldersgrupper, og der er præmier til vinderne i hver gruppe. Du kan følge med i din placering på www.ksu.dk under juniorskak.

Tilmelding senest 18. januar på DSU’s turneringsside www.dsu.dk eller på mail til undertegnede. Husk at opgive navn, fødselsdag og klub/skole. Sæt gerne fødselsåret i rubrikken ELO.

Indskud kr. 40 betales ved ankomst (senest kl. 9.45).

Venlig hilsen

Amager skakskole

Sven Løntoft 

sven@skoleskak.dk