Tjele Skaksommerlejr 2017

Amager skakskole havde 7 børn med på Tjele Skaksommerlejr

Tjele 1 Tjele 2 Tjele 3 Tjele 4 Tjele 5 Tjele 6

Her er en beretning fra nogle af dem:

Laurits:

Jeg har været på Tjele skaklejr for første gang. I starten var jeg lidt nervøs, fordi det jo er et fremmed sted og fremmede børn og voksne.

Men så da jeg  kom lidt i  gang, og spillede fodbold, skak, badminton, bordtennis, basket – de har mange fede ting – så var jeg ikke nervøs mere.

Der er skakteori hver dag og aftenhygge. Det er super gode trænere. Om eftermiddagen er der to, der bliver forvandlede til en elefant og en bjørn, der skal kramme dem, der har slået sig eller dem, der får hjemve eller noget andet.

Så er der noget, der hedder Tjele lege. Det er nogle forskellige aktiviteter, men de faste aktiviteter er rundbold og fodbold. De har en pro kok og god mad selvfølgelig J. Så er der en masse sjove skakaktiviteter fx kykskak og babyskak. Babyskak vandt jeg faktisk sammen med en af mine venner, Lukas Iskos.

SÅ ER DER TUREN TIL D-J-U-R-S-S-O-M-M-E-R-L-A-N-D, DET ER SIMPELTHEN SÅ HYGGELIGT, især fordi man er sammen med sine venner.

Sidste dag siger vi farvel, men først er der præmieoverrækkelse, hvor man kan vinde TJelelegene, skakaktiviteterne, rengøring og en masse andre priser. Jeg har en tvillingebror, og han og jeg fik en pris, der hed ÅRETS DYNAMISKE DUO. Det var fordi, vi er så ivrige efter at vinde.

Man får usandsynlig mange gode venner, og jeg var rigtig glad for at være med på Tjelelejren.

jeg håber jeg ser dig næste år, så vi kan blive gode venner

 

Ingrid:

 

Jeg synes, det er sjovt at være på skaksommerlejr fordi man får nye venner og der er god mad. Man lærer rigtig meget, og der er nogle sjove aktiviteter i fritiden, som f.eks. lederforbold (lederne mod eleverne), yoga, bordtennisturnering og så er der noget der hedder Tjele-legene, hvor man er på nogle hold og kæmper mod hinandens hold i fodbold, rundbold og dagens aktivitet.

Der er nogle søde ledere, som altid gerne vil hjælpe, og man kan altid bare komme hjem, hvis der er noget.

Hvert år kommer man i Djurs sommerland, hvor man kan følges med sine venner fra lejren.

Man kan ønske hvem man vil bo på værelse med, hvilket jeg synes er dejligt.

Til sidst bliver der uddelt slik og priser.

 

Karl Emil:

 

1. Man får mange nye venner

2. Djurs sommerland om torsdagen sammen med vennerne med masser af sjove forlystelser

3. Tjelelegene er sjove. Man spiller rundbold, fodbold og dagens aktivitet.

4. Mange sjove turneringer. Bordtennis, babyskak, kykskak. Og skakteori.