Junior vinder Sjællandsmesterskab!

Juniorskakspilleren Karl Emil vandt med 6/7 point sjællandsmesterskabet i gruppe F skarpt forfulgt af de 3 faste hårde konkurrenter i toppen: Oliver Watts BMS skak, Lukas Iskos Nørrebro samt Malte Erikstrup GSF-Caissa. De tre fik alle 5/7 point.

Spænding var der til det sidste runde hvor Karl Emil dog havde spillet mod alle i top 5 og sikkert kunne tage det sidste point hjem. Oliver kunne have kommet på 6 point men mødte i sidste runde Lukas der nyligt vandt den samlede JGP turnering og vandt dette opgør.

Amager havde også Oskar Van Meel med i F gruppen og han fik fine 2 point med hjem til øen.
I gruppe E havde Amager 2 spillere: Ingrid og Jonas begge klarede sig flot med hhv. 3.5/7 point til Ingrid og en samlet 9. plads efter en noget tøvende start med 2 nederlag kom hun rigtig godt igen. Og 4/7 point til Jonas hvilket gav en flot 7.plads kun et halvt point fra en delt 3.plads.

Alle 4 spillere er førsteårs spillere i dette års SM for ungdom. I det kommende Københavnermesterskab og Danmarksmesterskab til efteråret er de alle 4 2.års spillere og chancerne øges for endnu bedre resultater.