Sommerafslutning i AMS

Den 11. juni holdt vi vores traditionelle sommerafslutning hos Jens Gade på Kongelundsvej med ca. 90 deltagere. Jens og hans familie bød på grillmad med gode salater som tilbehør, og efter maden blev der uddelt pokaler og diplomer til juniorerne og præmier fra de voksnes forårsturnering, hvor de 7 gruppevindere vandt en middag for to på Øens Spisested foruden pengepræmierne. Aftenen bød også på fodbold og skakspil, og sluttede med en lynturnering med 20 deltagere og med Viktor Haarmark som vinder foran de tre amagerjuniorer Karl Emil, Anton og Laurits. Se billederne fra afslutningen herunder –  bl.a. med nogle af juniorvinderne.

Sommerfejring i Prismen

Dagen efter den 12. juni havde Amager Skakforening en stand ved Prismens sommerfejring på Prags Boulevard, hvor folk kunne komme forbi og få et spil skak.

Den nye skaksæson begynder tirsdag den 13. august med juniortræning fra kl. 16.00 – til 18.30, og kl. 19.00 er det de voksnes tur. Klubben har også åben om torsdagen med juniortræning fra kl. 17 – 19 og derefter åben skakcafé fra kl. 19 – 22. Tirsdag den 20. august begynder turneringen om Amagermesterskabet i Prismen. Indbydelse bliver lagt på DSU’s hjemmeside om kort tid.

Alle medlemmer ønskes en god sommer!