AMS går online

Amager skakforening har nu været lukket helt ned i næsten to måneder p.g.a. Covid 19, og det vides ikke hvornår Prismen åbner igen.

Vi har derfor oprettet en gruppe på www.lichess.org for medlemmerne, hvor vi kan mødes og spille med hinanden online. Vi havde premiere på denne form for klubaften tirsdag den 26. januar, hvor der var 10 deltagere i en 7 runders turnering med 10 min. betænkningstid til hver spiller. Der vil blive oprettet turneringer hver tirsdag og måske også om torsdagen, og vi håber både juniorer og voksne medlemmer vil deltage. Gæstespillere er også velkomne.

For at deltage skal du gå ind på www.lichess.org  og oprette en profil (se guide hertil nedenfor) Derefter skal du tilmelde dig gruppen Amager Skakforening f.eks. via dette link https://lichess.org/team/amager-skakforening. Kodeordet er Kasparov.

Hvis du vil vide mere om brugen af lichess.org kan du se en god vejledning her: https://www.youtube.com/watch?v=zT73tbGCQiI&list=PLX8N5QyZWFr9YtAr-XJDKSpxlVbDf9xuy.

Du er også velkommen til at skrive eller ringe til Sven Løntoft eller Theis Borg, som er holdleder sammen med Karl Emil Elmer Nielsen-Refs. T

Guide til at oprette en profil på lichess:

Step 1: Klik på sign in i øverste hjørne

Step 2: klik på register

Step 3: udfyld registreringen 

Step 4: Gå in på vores hold:

https://lichess.org/team/amager-skakforening

Password for at joine vores team er Kasparov

Step 5: klik på tirsdagsturneringen og meld dig til: