Jule Status for KSU – Hold turnering 2021 -2022.

Ikke kategoriseretRediger

Amager skakforening har i år tilmeldt 4 hold i turneringen og inden juleferien har alle hold spillet 3 runder. På alle holdene har moralen været høj og der er blevet kæmpet hårdt om hver eneste point.

Amager I – Holdkaptajn Sven Løntoft.
Spiller i 1.Række som er meget jævnbyrdig, kun 4 ½ point skiller nummer 1. og 6.
Her inden juleferien er vi placeret på en 4. plads kun 2 ½ point efter de to tophold.
Men skal i første runder efter jul (uge 2.) møde Brøndby 1. som efter de første 3. runder er på sidstepladsen med beskedne 3 ½ point, hvilet giver begrundet håb om, at vi indhenter topholdene.
Derefter afsluttes sæsonen med at møde de tre førende hold i de sidste tre runder, så der er lagt op til en hård og tæt kamp i 1. Række, hvor vi med lidt held godt kan blande os i oprykningskampen.
Tre spillere har scoret 2,5 af 3 point. Sven Løntoft, Peter Lunding og Henrik Hauge.


KSU – Hold 2021-2022 – Amager I.

Amager II – Holdkaptajn Ole Petersen.Spiller i 3. Række hvor tre hold pt. har skilt sig ud i toppen Skak for Sjov og Odysseus med 16 ½ point efterfulgt af Tårnby med 15 ½ point.
Amager II. følger så på 4. pladsen med 13 point, om vi så som vores førsteholdet kan blande os i oprykningskampen, bliver formentlig afgjort i de to første runder efter jul, hvor vi skal møde topholdene Skak for Sjov og Odysseus.
Vi vil selvfølgelig kæmpe det bedste vi kan og give dem hård kamp til stregen.
Ole Petersen har scoret 3 af 3 point fulgt af Richard Nielsen som 2,5 af 3 point.

KSU – Hold 2021-2022 – Amager II.


Amager III – holdkaptajn Jens GadeSpiller i 4. Række og her er ikke tale om den store jævnbyrdighed, efter de tre første runder har to hold skildt sig ud. Amager III som har vundet alle sine kampe og derfor indtager første pladsen med 17 ½ point og 6. match point efterfulgt af Øbro med samme antal bræt point.
Vores første kamp efter juleferien byder på topopgør mod Øbro som på papiret er favorit med et rating gennemsnit på 1636 mod vores 1368, men det afskrækker os ikke, og de vil få hård modstand.
Men uanset resultatet af dette topopgør, vil Amager være med i kampe om oprykning og her på Øen tro vi på, at Amager III næste år spiller i 3. Række.
Tre spillere har scorede 3 af 3 point. John Svensson, Erik Elmer Rasmussen og Thorir Gunnarsson

KSU – Hold 2021-2022 – Amager III

Amager IIII. – Holdkaptajn Benny HansenSpiller også i 4. Række hvor det har været en hård start med 3 ½ point efter de første tre runder og derfor en sidsteplads i tabellen, det skal dog nævnes, at de har mødt de to tophold i første og anden runde. Med en gennemsnits rating på 1104 var det forventet at vores 4. hold ville få det svært, de møder kun stærkere modstander i alle 7. runder.
Men i skak kan jo som bekendt alt ske, og Johnny K. Sørensen har da også vist vejen ved at holde remis mod modstandere, der er mere end 500 point højre ratet.
Men humøret er godt og alle kæmper det bedste de kan, en indstilling som aftvinger stor ros og respekt for den gode kampmoral, fra de andre Amager hold.