Indbydelse til GM Thybo simultan lørdag d. 2.marts

Hvornår har du sidst vundet over en stormester?De fleste af medlemmerne vil nok svare aldrig, eller at det er længe siden! Men nu kommer muligheden! I et samarbejde med Nørrebro Skak har vi inviteret GM Jesper Søndergaard Thybo til at komme og spille simultan mod i alt ca. 40 af de to klubbers medlemmer. Jesper er 25 år, blev udnævnt til stormester i 2020. Højeste ELO-rating 2604. Har bopæl i Århus, er semiprofessionel skakspiller der også studerer Statskundskab på Århus Universitet.   

billed SJ 2.png

Simultanen foregår Lørdag 2. marts 2024 i Amagers lokaler PRISMEN med start kl. 12.30Jesper vil indlede med en kort præsentation og vise et parti. 

Før simultanen vil Jesper spille en ur-match mod et udvalgt juniorhold på i alt 8 spillere fra de to klubber. Den starter kl. 11.30. De 8 deltagere har hver 20 min. til partiet. Jesper Thybo har ligeledes 20 min. Tilskuere er velkomne.

Praktiske oplysninger:

Idræts og Kulturhuset PRISMENHolmbladsgade 71, 2300 København S.

TILMELDING: Har du lyst til at deltage mail eller da Erik 

mail: olivenolie@gmail.com

mb: 26252640

Tilføj gerne dit navn i overskriften på mailen.
Det er først til mølle!. De første 18 tilmeldte Amagerspillere er sikret deltagelse. Deltagelse er gratis. 

VIGTIGT: Det er et fælles arrangement, betyder det også at vi fra begge klubber hjælper med både at stille brætter, brikker og borde mm op, og tilsvarende rydde af. Sluttidspunktet forventes omkring kl. 17.30 senest.

Giv mig et praj hvis du er frisk på at komme lidt tidligere, eller at blive til arrangementet er slut. 

Mvh Erik på vegne af bestyrelsen